Locatie

Nuova Venezia is een woonwijk in Nieuw-Lekkerland.
De wijk wordt omringd door waterlopen. Het water en de statige laan die door de wijk slingert geeft karakter aan de gehele wijk. De oude slagen in het polderlandschap zijn nog goed leesbaar in de stedenbouwkundige opzet. De straten zijn breed opgezet, met aan de randen van het plangebied de losse bebouwing, geven de wijk veel openheid en er zijn veel doorzichten in de wijk.

Aan één van de waterlopen is het appartementengebouw “De Compagnie” gesitueerd.
Als een paleis kijkt het gebouw over de hele wijk uit. Dit uitzicht over de wijk, maar ook over de achtergelegen polder en het weidse landschap is een van de ontwerpuitgangspunten geweest voor het appartementengebouw: alle 26 woningen kijken uit over het water en richting het polderlandschap.

Paleis

Het gebouw is als één geheel ontworpen: als een paleis. Binnen het geheel zijn de individuele woningen makkelijk afleesbaar. Er is ook veel aandacht besteed aan de detaillering. De woningen zijn allemaal op de zon en het uitzicht georiënteerd. Elke woning heeft een ruim terras en sommige zelfs ook groter terrassen. Samen met de duurzame installatie kunt u straks heerlijk wonen. Ik wens u dan ook veel woonplezier toe in uw nieuwe woning in deze mooie wijk

© Copyright 2020 - Wonen in De Compagnie | 26 appartementen in Nuova Venezia, Nieuw-Lekkerland