Het is bijna zover

Binnenkort gaan de 26 appartementen in De Compagnie in verkoop!
Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereidingen van de project-website en projectinformatie. De laatste hand wordt gelegd aan de artist impressions en de plattegronden worden definitief gemaakt. Daarom nu alvast de laatste stand van zaken.

Het gebouw heeft 5 verdiepingen en bestaat uit 26 appartementen. Er zijn 5 verschillende woningtypes. Alle woningen zijn gericht op het water en de nieuwe wijk ‘Nuova Venezia’. Alle woningen hebben een berging op de begane grond en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. De balkons en terrassen zijn bereikbaar via dubbele deuren.

Woningtypes

De woningtypes zijn:
– Appartement type A, 88 m2 GBO. Dit 3-kamerappartement heeft een ruime woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras (ca. 8,9 m2). Twee slaapkamers van resp. 16 en 6 m2. De badkamer is standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Prijs vanaf 315.000 euro VON.

– Appartement type B: 91 m2 GBO. Bij type B ligt het terras in het verlengde van de woonkamer. Even de openslaande deuren open en de woonkamer en het terras worden samen één grote ruimte, uitkijkend over het water. Door deze openslaande deuren en de grote ramen in de gevel heeft u veel lichtval in de woonkamer. (terras ca. 12,6 m2). Twee slaapkamers van resp. 15 en 10 m2. De badkamer is standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Prijs vanaf 319.000 euro VON.

– Appartement type C: 91 m2 GBO. Type C is ontworpen met een mooie langwerpige woonkamer en keukenruimte, met in het midden de ideale plek voor een eettafel. U heeft een terras uitkijkend over het water en bereikbaar via openslaande deuren. Door deze openslaande deuren en de grote ramen in de gevel heeft u veel lichtval in de woonkamer. (terras ca. 7,2 m2). Twee slaapkamers van resp. 15 en 7 m2. De badkamer is standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Prijs vanaf 265.000 euro VON.

– Dakappartement type D: 94 m2 GBO. Als u echt kiest voor exclusiviteit, dan gaat u voor het dakappartement. Deze woning is niet alleen uniek door zijn omvang en indeling, maar vooral ook door de ligging. Want dit dakappartement heeft wel twee buitenruimtes (21,2 m2 en 8,9 m2)!
Type D heeft twee slaapkamers en een badkamer incl. sanitair en tegelwerk.
Prijs vanaf 375.000 euro VON.

– Topappartement type E: 122 m2 GBO. Hier krijgt u de kans om uw woonwensen werkelijkheid te maken. Een gevel met grote raampartijen en wel twee ruime terrassen. Een prachtige indeling: een ruime gelijkvloerse woning met een ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot uw privé buitenruimte (11,9 m2). Type E heeft ruimte voor twee ruime (slaap)kamers. Een grote hoofdslaapkamer (ca. 21 m2) met terras (ca. 7,2 m2) en een 2e (slaap)kamer (ca. 14 m2). De badkamer is standaard voorzien van sanitair en tegelwerk.
Prijs vanaf 465.000 euro VON.

© Copyright 2020 - Wonen in De Compagnie | 26 appartementen in Nuova Venezia, Nieuw-Lekkerland