GOED NIEUWS

We hebben goed nieuws voor u! Binnenkort gaan de 26 appartementen in De Compagnie in verkoop!

BINNENKORT START VERKOOP
Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de voorbereidingen van de project-website en projectinformatie. De laatste hand wordt gelegd aan de artist impressions en de plattegronden worden definitief gemaakt. Daarom nu alvast de laatste stand van zaken.

DE COMPAGNIE

Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen (begane grond, 1e, 2e, 3e en 4e verdieping) en bevat 26 appartementen, verdeeld over 5 woontypes. Alle woningen zijn gericht op het water en de nieuwe wijk ‘Nuova Venezia’. Alle woningen hebben een berging op de begane grond en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving. De balkons en terrassen zijn bereikbaar via dubbele deuren.

Dat het COVID-19 virus ons land in de greep heeft is een feit. Er wordt een beroep op heel Nederland gedaan, om als het kan zoveel mogelijk thuis te werken en daarnaast de deur alleen uit te gaan als dit echt noodzakelijk is.
Telt u de dagen af tot de start van de verkoop van De Compagnie? Normaliter nodigen wij u uit voor een start verkoop bijeenkomst. Maar dat zit er nu helaas niet in. Daarom kunt u zich binnenkort ONLINE inschrijven voor een woning.

© Copyright 2020 - Wonen in De Compagnie | 26 appartementen in Nuova Venezia, Nieuw-Lekkerland